Parteneriatul creat pentru implementarea proiectului este alcatuit din 2 entitati care sunt institutii de invatamant superior.

Ambele entitati procedeaza la realizarea de stagii de practica in prezent. Se poate mentiona ca exista experienta necesara pentru implementarea proiectului.

Se mentioneaza faptul ca insertia profesionala a studentilor dupa finalizarea studiilor constituie obiectivul final al intregii activitati pe care entitatile partenere o desfasoara. Acestea detin importante relatii de colaborare cu angajatorii din regiune deoarece in momentul de fata desfasoara stagii de practica cu proprii studenti.

Proiectul beneficiaza de abordare integratoare deoarece se procedeaza la realizarea unui birou de consiliere care va fi integrat in activitatea de baza a promotorului. Biroul de consiliere va fi sustinut din resurse proprii dupa finalizarea perioadei de implementare.

De asemenea, un alt element care probeaza abordarea integratoare se refera faptul ca activitatea de practica realizata in cadrul proiectului va fi recunoscuta in cadrul procesului educational. Stagiile de practica vor corespunde unui numar de credite in conformitate cu legislatia in vigoare si vor fi recunoscute de catre universitatea de provenienta a studentului.

Studentii care alcatuiesc grupul tinta vor proveni de la diverse facultati din cadrul promotorului sau partenerului proiectului.

Beneficiar

Sample image

Universitatea „Danubius" din Galati

Parteneri

Activităţi

Rezultate